Магически часовник-лампа с аларма, проектиращ звезди и час върху стените и тавана или Образователна соларна играчка, зареждаща се от слънчевата светлина и превръщаща се в 6 различни типа играчки за 29 вместо 64 лв. от „MAKSIMUS TOYS” (безплатна доставка при 2 бр.)

Цена: 64.00лв
29.00лв
стойност отстъпка спестяваш
64.00лв 55% 35.00лв
ДО КРАЯ НА ОФЕРТАТА ОСТАВАТ:
1308 13:03:40
Предоставено от

Zadrujno.bg
  Магически часовник-лампа
  Условия на промоционалната оферта:
  • Важи от 01.12 до 31.12.2011 г.
  • Включва един от двата варианта:
  -   1. Магически часовник-лампа с аларма, проектиращ звезди и час върху стените и тавана за 29 вместо 64 лв. (безплатна доставка)
  -   2. Образователна соларна играчка, зареждаща се от слънчевата светлина и превръщаща се в 6 различни типа играчки за 29 вместо 62 лв. 

  Безплатна доставка при закупуването на 2 бр. играчки, независимо от кой вид (или комбинация) !
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за Ваши приятели.

     Моля непосредствено след закупуване на ваучер, да изпратите нужната информация на посочения е-мейл относно вида на желаната играчка(и), с цел тя(те) да бъде запазена за Вас!
  • Закупуването на играчките става по следния начин:
  1.   Закупуване на ваучер;
  2.   Изпращане на следния текст на E-mail : maksimustoys@abv.bg:
  -   Вашето пълно име;
  -   Номер и секретен код на закупения ваучер от Zadrujno.bg;
  -   Вашия точен и подробен адрес, както и дали желаете да бъде пратката до офис на ЕКОНТ (съответно посочете кой точно на http://www.econt.com/offices/ или до адрес с куриер;
  -   Вашия телефонен номер;
  -   Брой и вид на избраната играчка;
  -   Ако има допълнителни уточнения, въпроси или допълнения.
  Доставка:
  Доставката се осъществява до 7 работни дни след изпращането на информация на посочения E-mail.
  При закупуване само на един брой играчка, доставкаата е за сметка на клиента: 4.16 лв. до офис на Еконт или 5.24 лв. до врата на клиента.

  Описание на промоционалната оферта:
  Еко-трансформър и светещ звезден часовник са полезна детска компания! Чудесно е, че децата от малки могат да изпробват как действа слънчевата енергия (съвсем скоро ще стане и наложително!) Забавен направи-си-сам комплект дава възможност да се построят действащи модели на роботизирано куче, лодка, въртяща се мелница, самолет или състезателен автомобил! Нищо чудно, че уникалното забавление е сред ТОП10 на най-добрите образователни играчки! А откъде се захранват движещите се „трансформъри” - от небето чрез истинска мини соларна батерия. От небето, което вълшебна лампа всяка вечер проектира в стаята на Вашето съкровище заедно с точното време. Zadrujno.bg подканя децата към качествено образователно забавление с ваучер за магически часовник-лампа или соларна играчка за 29 вместо за 64 лева от MAXIMUS TOYS.

  Магическият часовник-лампа проектира многоцветни звезди и час на стената или тавана, а освен това има малък LCD екран и показва часа. Той ефектно превръща стаята в романтично и спокойно място за отдих и релаксиращ сън! Просто го натиснете и ще проектира часа на стената или тавана в тъмната стая, след което часът ще изчезне само след 30 секунди!

  Коментари за Магически часовник-лампа с аларма,...

  Абонирай се за обявите по E-mail.

  Ще ти пращаме най-добрите предложения директно в пощата, за да не ги пропускаш! Отстъпки от 50% до 90% за: почивки

  Абонирай се
  Харесвате ли Alldeals.bg?